Sähköasennus Suomelan sähköpalvelut Turun alueella

Jätä tarjouspyyntö!

Toteutamme myös alan muut sähkötyöt Turussa ja lähialueilla. Sähköpalveluihimme  kuuluvat muun muassa ATK-asennukset, antenniasennukset, puhelinasennukset, sähkösuunnittelu, huollot ja korjaukset sekä sähkötarvikemyynnit ja valaisinasennukset.

Kaikissa sähkötöissä on hyvä luottaa ammattilaisen apuun, oli kyse pienemmistä huoltotöistä tai kaapelien asennuksesta.

Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää!

Sähkölaitteiden korjaukset

Kiinnostus vanhojen sähkölaitteiden, erityisesti valaisimien, uusiokäyttöön ja omatoimiseen kunnostamiseen on kasvanut viime aikoina. Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) on muistuttanut kotitalouksia sähkölaitteiden omatoimisen korjailun vaaroista. Sähkölaitteiden korjaus- ja huoltotyöt tulisi aina jättää ammattilaisen tehtäväksi. Vaikka sähkölaitetta muokattaisiin vain omaa käyttöä varten, on sen sähköturvallisuuslain mukaan oltava aina laitetta koskevien vaatimusten mukainen.


Kotona askarreltuja valaisimia koskevat samat turvallisuusmääräykset ja -vaatimukset kuin teollisesti valmistettuja sähkötuotteitakin. Sähkölaitteet ja -laitteistot on suunniteltava, rakennettava, valmistettava ja korjattava niin, ettei niistä aiheudu vaaraa kenenkään hengelle, terveydelle tai omaisuudelle. Laitteen turvallisuus on pystyttävä tarvittaessa myös osoittamaan ennen sen käyttöönottoa. Varmistat sähkölaitteesi pitkäikäisyyden ja turvallisuuden jättämällä korjaamisen sähköalan ammattilaisten tehtäväksi. Mikäli vanha valaisimesi tai muu sähkölaitteesi on korjauksen tarpeessa, ota meihin yhteyttä. Sähköasennus Suomelan sähkömiehet korjaavat laitteesi pikaisellakin aikataululla ammattitaitoaan hyödyntäen.

Sähkötarvikemyynti ja sähkösuunnittelu

Sähkötarvikemyynti:

Sähköasennus Suomela Oy:n kautta toimitettavia tuotteita on lähes rajaton määrä aina pistorasioista aurinkokennoihin. Toimitamme tarvikkeet kaikkiin sisä- ja ulkovalaistusratkaisuihin. Kauttamme saat lisäksi kiukaat, kodinturvalaitteet, kaasulämmittimet sekä kaikki sähkölämmitykseen liittyvät tuotteet. Mikäli kaipaat tiettyä merkkiä tai mallia, käänny puoleemme ja saat varmasti toiveesi täytettyä.

Sähkösuunnittelu:

Hyvin tehdyllä sähkösuunnittelulla saadaan luotua mahdollisimman energiatehokas kiinteistö ja hyvät sisäolosuhteet. Tarjoamme asiakkaillemme palveluja ja osaamista eri sähkösuunnittelun osakokonaisuuksissa. Suunnittelemme mm. energia- ja kustannustehokkaita sähköjärjestelmiä, jotka luovat mahdollisimman hyvät sisäolosuhteet, joka taas parantaa kodin ja muiden tilojen käyttömukavuutta.