Turun alueen sähköurakointi Sähköasennus Suomelasta

Jätä tarjouspyyntö!

Sähköasennus Suomela toteuttaa laajatkin sähköurakat sekä yksityisille kotitalouksille että yrityksille Turussa ja sen lähikunnissa. Teemme muiden sähkötöiden lisäksi laajat sähköurakoinnit uudisrakennuskohteisiin. Toteutamme omakotitalojen, vapaa-ajan asuntojen ja rivitalo- sekä kerrostaloasuntojen vaativat sähköurakat ammattitaitoisesti ja tarkasti laaditun sähkösuunnitelman ja sovitun aikataulun mukaisesti. Tarjoamme luotettavaa sähköurakointipalvelua myös taloyhtiöiden, yritysten ja teollisuuden tarpeisiin.


Teemme kaikenkokoiset urakat saneeraus- ja uudisrakennuskohteisiin vahvalla ammattitaidolla. Tavoitteenamme on hyvä laatu, sovitussa aikataulussa pysyminen sekä mutkaton ja joustava yhteistyö asiakkaan kanssa.

Asiantuntevaa ja laadukasta sähköurakointia

Sähköasennus Suomela toteuttaa sähköurakoita joko erillisinä urakoina tai osana talotekniikan kokonaisurakkaa. Toteutamme mm. rakennusten koko sähköistyksen sekä tieto- ja turvajärjestelmät – alkaen muuntamoasennuksista aina valokaapeleiden hitsaukseen ja mittaukseen saakka. 

Meillä on hyvät suhteet kaikkiin merkittäviin laitevalmistajiin ja maahantuojiin. Toteutamme projektit niin, että ne sisältävät juuri asiakkaan toiveiden mukaiset laitteet. 

Osaava henkilökuntamme on käytettävissä jo projektin budjetointivaiheessa. Näin voimme parhaiten ottaa huomioon asennusteknisiä näkökulmia ja ratkaista tiettyjä ongelmia jo aikaisessa suunnitteluvaiheessa. Asiantuntijamme esittävät tarvittaessa mielellään myös vaihtoehtoisia, kustannustehokkaita ratkaisuja. Kohteen valmistuttua tarjoamme lisäksi sähkö-, tieto- ja turvajärjestelmien huoltoa sekä kunnossapitoa.

Sähköurakoinnit yrityksille ja kotitalouksiin

Toteutamme laajatkin sähköurakointityöt kotitalouksille uudisrakentamisen yhteydessä. Toteutamme sähköurakan huolellisesti laaditun sähkösuunnitelman ja sovitun aikataulun mukaisesti.

Teemme myös laajemmat sähköurakoinnit yritysten tarpeisiin uudisrakentamisen yhteydessä. Toteutamme sähköurakointia mm. rivitalo- ja kerrostaloyhtiöiden sekä liikehuoneistojen, myymälöiden ja teollisuuden uudisrakentamisen yhteydessä.

Sähköurakointi yrityksille

Kaikissa sähkötöissämme on keskeistä sähkö- ja paloturvallisuus. Kaikilla sähkötekniikan ammattilaisillamme on töiden vaatima pätevyys. Lain mukaan sähköurakointityöt saa suorittaa vain Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) rekisteriin kuuluva henkilö.


Koulutettu ja osaava henkilökuntamme seuraa lisäksi aktiivisesti alan kehitystä ja käyttää työssään alan viimeisintä tekniikkaa.