Sähköasennukset yksityisille Turussa - Sähköasennus Suomela

Jätä tarjouspyyntö!

Sähköasennus Suomelan sähkömiehet tekevät sähköasennukset ammattitaidolla ja turvallisesti Turussa sekä sen lähiseudulla. Sähkömiehemme tekevät sähköasennuksia uudiskohteisiin ja remonttien yhteydessä. Teemme kattavia sähköasennuksia esimerkiksi kerrostaloasuntoihin, rivitaloihin, omakotitaloihin ja loma-asuntoihin. Kun palkkaat tehtävään ammattinsa osaavan sähkömiehen, hoituvat työt turvallisesti ja ammattitaidolla. Näin vältytään myös mahdollisilta turhilta virheiltä. Asiansa osaavan sähkömiehen hyödyntäminen varmistaa myös, että sähköasennustyölle tehdään asianmukainen käyttöönottotarkastus.


Käyttöönottotarkastuksella eliminoidaan vakavien vaaratilanteiden mahdollisuus asunnon sähkö- ja paloturvallisuudessa. Hyödynnäthän myös kotitalousvähennyksen. Kun ostat palveluita kotiin tai vapaa-ajanasunnolle, voit vähentää osan kuluista verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Saat vähennystä tavanomaisesta kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä, kunnossapito- ja perusparannustyöstä sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluista.

Sähköasennukset yksityisille

Sähköasennukset yksityisille pitävät sisällään sekä suuret että pienetkin sähkötyöt. Kotitalouksien sähkötöihin kuuluvat esimerkiksi pistorasioiden asennukset, valaisimien asennukset, vanhojen järjestelmien päivittämiset nykyaikaan sekä muut sähköasennustyöt. Sähköasennus Suomelan sähkömiehet seuraavat tarkasti sähköalan kehitystä sekä kouluttavat itseään muutosten mukaisesti. Näin osaava henkilöstömme pystyy aina vastaamaan alan vaatimuksiin ja asiakkaiden tarpeisiin. 


Kotitalouksien sähköistys perustuu asiakkaan tarpeen ja vaatimusten mukaisesti tehtyyn sähkösuunnitelmaan. Oikeilla ratkaisuilla pystytään vaikuttamaan energiatehokkuuteen ja asumismukavuuteen.


Kun tilaat sähköasennuksen ammattilaiselta, saat rahoillesi vastinetta sekä taatusti laadukkaan kodin sähköistyksen. Oikein tehdyt sähköasennukset mahdollistavat viihtyisän sekä taloudellisen asumisen.

Sähköasennuspalvelumme

Sähköasennus Suomela on luotettava ja osaava sähköasentaja. Olemme TUKES:in hyväksymä sähköasennusliike ja sähkö- ja teleurakoitsijaliiton jäsen. Teemme sähköasennuksia kotitalouksille omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin sekä kokonaisiin asuinkiinteistöihin.

Hoidamme vankalla ammattitaidolla ja sovitun
aikataulun mukaisesti niin pistorasioiden kuin kytkimien asennukset ja korjaukset, valaisinasennukset, keittiöiden sähkötyöt, sähkölämmitystyöt, lieden tai kiukaan asennukset. Uusimme tarvittaessa myös asunnon kaikki sähköt. Tarvittaessa hoidamme myös internet- kaapeloinnit ja erilaiset kaapelointityöt sekä TV-antenniasennukset.