Ammattitaitoiset sähköasennukset yritystiloihin Turun seudulla

Jätä tarjouspyyntö!

Sähkömiehemme tekevät erilaisia sähköasennuksia yrityksille ja muille yhteisöille kuten kunnille, seurakunnille, yhdistyksille ja taloyhtiöille. Tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas ja työn laadukas jälki. Ammattilaisemme toteuttavat sähköasennuksia uudiskohteissa ja remonttien yhteydessä. Sähköasennukset suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, jotta asiakkaan tarpeet tulevat huomioiduiksi kokonaisvaltaisesti ja lopputulos palvelee asiakasta parhaimmalla mahdollisella tavalla. Ammattitaitoiset ja kokeneet sähkömiehemme tekevät sähköasennukset yrityksille turvallisesti ja nopealla aikataululla. 


Sähköasennus Suomela palvelee asiakkaita Turussa ja sen lähiseuduilla. Kun tarvitset luotettavaa yhteistyökumppania uudisrakennus- tai saneerauskohteisiin, ota meihin yhteyttä! Toteutamme yrityksen tarpeisiin sopivat sähköjärjestelmät ja valaistukset asiakkaan toiveiden mukaisesti. Noudatamme sähkötöissä aina alan standardeja ja turvallisuusmääräyksiä. Vankka ammattitaito, vuosien kokemus sekä laadukkaat tuotteet takaavat onnistuneen lopputuloksen kohteessasi.

Sähköasennukset yrityksille

Toteutamme eri aloilla toimivien yritysten sähköasennukset vankalla ammattitaidolla. Teemme asennuksia muun muassa toimistotiloihin, myymälöihin, julkisiin tiloihin sekä teollisuushalleihin.

Olemme Tukesin valtuuttama sähköurakoitsija ja sähkö- ja teleurakoitsijaliiton jäsen. Teemme sähkötyöt aina alan standardeja ja turvallisuusmääräyksiä noudattaen. Ammattitaitoiset ja kokeneet sähkömiehemme käyttävät Suomen sähköturvallisuusmääräykset täyttäviä, CE-merkinnällä varustettuja korkealaatuisia komponentteja ja laitteita. Vuosien kokemus ja vankat ammattilaisen tiedot ja taidot auttavat saavuttamaan parhaan lopputuloksen.

Taloyhtiöiden sähköasennukset

Palvelemme taloyhtiöitä ja kiinteistöjä aina pienistä sähköhuoltotöistä laajempiin kokonaisuuksiin.


Meiltä saat ammattitaitoisen sähköasentajan taloyhtiön tai kiinteistöjen
sähkötöihin. Oli kyseessä sitten pistorasia-asennus, valaisimen kiinnitys tai
muu pieni sähköasennus- tai korjaustyö, Sähköasennus Suomelan toimesta työ hoituu taidolla ja tehokkuudella.

Taloyhtiöiden kiinteistöjen sähköasennukset vaikuttavat asumismukavuuteen ja asuntojen käytettävyyteen. Taloyhtiöitä koskevissa sähköasennuksissa on otettava huomioon sähköasennuksia ohjaavat standardit ja säädökset. Tarvittavat alan ohjeistukset ja määräykset huomioimalla voimme taata mahdollisimman turvallisen ja laadukkaan lopputuloksen.


Pienempien sähköasennustöiden lisäksi toteutamme myös isommat sähkö- ja heikkovirtatyöt.