Sähköurakointi yrityksille Turussa luotettavasti Sähköasennus Suomelan toimesta

Jätä tarjouspyyntö!

Sähköasennus Suomela toteuttaa myös laajemmat sähköurakoinnit yritysten tarpeisiin. Teemme sähköurakointia mm. rivitalo- ja kerrostaloyhtiöiden sekä liikehuoneistojen, myymälöiden ja teollisuuden alan uudisrakentamisen yhteydessä. 

Teemme työmme etukäteen laaditun sähkösuunnitelman mukaisesti. Pysymme asiakkaan kanssa sovitussa aikataulussa sekä noudatamme työssämme vaadittuja laatu- ja turvallisuusvaatimuksia. Omaamme hyvät suhteet kaikkiin merkittäviin sähköalan laitevalmistajiin ja maahantuojiin. Toteutamme projektit käyttämällä juuri asiakkaan toivomia tuotteita sekä laitteita.

Ammattitaitoista sähköurakointia yritystiloihin

Kaikki Sähköasennus Suomelan sähköasentajat ovat alan koulutuksen saaneita huippuammattilaisia ja kuuluvat Tukesin rekisteriin. Koulutettu ja osaava henkilökuntamme seuraa lisäksi aktiivisesti alan kehitystä ja käyttää työssään sähköalan viimeisintä tekniikkaa. Jokaiselta sähköasentajaltamme löytyvät kaikki asiaankuuluvat sertifikaatit (STUL ja S2-urakointiluokka), sähkötyöturvallisuuskortit, turvasuojaajakortit sekä asianmukaiset henkilökortit. 


Tuottamamme sähköurakointi yrityksille on riskitöntä, sillä saat työllemme asennus- ja tuotetakuun. Näin voit varmistua siitä, että sähkötyöt hoituvat turvallisesti, laadukkaasti ja asianmukaista asennustapaa noudattaen. Asiantunteva henkilökuntamme on käytettävissäsi koko projektin ajan aina sen budjetointivaiheesta asti. Näin pystymme paremmin ottamaan huomioon mahdolliset asennustekniset ongelmatilanteet ja ratkaisemaan ne jo aikaisessa suunnitteluvaiheessa. Sähköasiantuntijamme omaavat alalta vuosien kokemuksen ja voivat sen turvin esittää tarvittaessa myös vaihtoehtoisia, kustannustehokkaita ratkaisuja ja parannusehdotuksia. Kohteen ollessa valmis tarjoamme lisäksi sähkö-, tieto- ja turvajärjestelmien huoltoa ja kunnossapitoa. 

Sähköurakointi vaiheittain

Suunnitteluvaihe:

Sähkösuunnitteluvaiheessa kartoitetaan
sähköjärjestelmien tarve. Tällöin otetaan huomioon rakennuksen käyttötarve. Turhat,
energiaa kuluttavat ratkaisut eliminoidaan ja panostetaan enemmän energiatehokkuuteen.

Työvaihe:

Hyvä sähkösuunnitelma antaa loistavan pohjan
sähköasennuksille. Aikatauluissa ja sopimuksissa on helppo pysyä hyvän
suunnitelman ansiosta. Asennuksista vastaavat Sähköasennus Suomelan kokeneet
asentajat. Työssämme käytämme vain laadukkaimpia materiaaleja.

Lopputarkastus:

Kun asennustyöt on hoidettu, tehdään
lopputarkastus. Tarkastuksessa tutkitaan onko kokonaisuus toimiva ja tarkoituksenmukainen. Lisäksi käydään läpi tehty työ. Näin varmistamme, ettei matkalla ole sattunut virheitä.
Tarvitseeko yrityksesi sähköurakointia?
Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!