Sähköurakointi kotitalouksille Turussa – Sähköasennus Suomela

Jätä tarjouspyyntö!

Sähköasennus Suomela toteuttaa yksityisten kotitalouksien sähköurakoinnit Turussa ja lähialueilla luotettavasti ja ammattitaidolla.  Teemme laajatkin sähköurakointityöt yksityisille kotitalouksille uudisrakentamisen yhteydessä. Toteutamme sähköurakan huolellisesti etukäteen laaditun sähkösuunnitelman ja sovitun aikataulun mukaisesti. Omakotitalojen, rivitalojen ja vapaa-ajanasuntojen lisäksi voimme toteuttaa sähköurakoinnin myös piharakennuksiin, mikäli tarvetta sähköistykselle löytyy. 


Teemme kaikki urakat saneeraus- ja uudisrakennuskohteisiin vahvalla ammattitaidolla. Työmme tavoitteena on erinomainen laatu, sovitussa aikataulussa pysyminen sekä mutkaton ja sujuva yhteistyö asiakkaan kanssa. Teemme yhteistyötä kaikkien merkittävien sähköalan laitevalmistajien ja maahantuojien kanssa, joten toteutamme projektit asiakkaan toivomat merkkilaitteet sisältäen. 

Sähköurakointia turvallisesti ammattilaisen toimesta

Kaikissa Sähköasennus Suomelan sähkötöissä on keskeisenä tekijänä sähkö- ja paloturvallisuuden noudattaminen. Sähköurakointityöt saa lain mukaan suorittaa vain Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) rekisteriin kuuluva henkilö. Kaikki sähkömiehemme ovat alan koulutuksen saaneita huippuammattilaisia. Koulutettu ja asiansaosaava henkilökuntamme seuraa lisäksi aktiivisesti alan kehitystä ja käyttää työssään alan viimeisintä tekniikkaa.

Sähköasentajillamme on kaikki asiaankuuluvat sertifikaatit, sähkötyöturvallisuuskortit, turvasuojaajakortit sekä henkilökortit veronumeroineen. Näin voit varmistua siitä, että sähkötyöt hoituvat turvallisesti ja asianmukaista asennustapaa noudattaen. 

Voit siis huoletta luottaa meihin kaikissa sähkötöihin liittyvissä asioissa.

Asiantuntevaa palvelua alusta loppuun saakka

Asiansaosaava henkilökuntamme on käytettävissäsi koko projektin ajan aina budjetointivaiheesta asti. Näin voimme parhaiten ottaa huomioon asennusteknisiä näkökulmia ja ratkaista tiettyjä ongelmia jo hyvinkin aikaisessa suunnitteluvaiheessa. Lisäksi asiantuntijamme
esittävät tarvittaessa mielellään vaihtoehtoisia, kustannustehokkaita ratkaisuja ja parannusehdotuksia. Kohteen ollessa valmis tarjoamme myös sähkö-, tieto- ja turvajärjestelmien huoltoa ja kunnossapitoa.

Tarjoamamme sähköurakointi kotitalouksille on aina asiakaslähtöistä. Tekemämme sähkötyöt ovat monipuolisia ja luotettavia. Olemme aina asiakasta lähellä ja helposti tavoitettavissasi. Yrityksemme kompakti koko mahdollistaa henkilökohtaisen palvelun ja optimaalisen asiakastyytyväisyyden.


Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous!